fbpx

Madworkshop: Burger med fremtidens bøf

The event is expired

Fremtidens bøf er landet og du kan være blandt de allerførste til at smage, når vi guider dig igennem vores online madworkshop.

 

Til middagen vil vi være i selskab med folkene bag det bæredygtige bageri Jalm & B, Rie Schimmell fra Syltet samt undertegnede, Wholi, som har udviklet farsen til bøffen.

Derudover får vi besøg af vores internationalt-anmelderroste mikrobryggeri, Mikkeller, som fortæller om deres to ny-lancerede øl, Blow Out og Drink’In the Sun, som vi skal nyde sammen med burgeren.

Farsen, vi kalder for “manna”, som vi skal arbejde med er udviklet af iværksætterne bag Wholi, Malena og Jessica. Manna består af ærter og insektprotein og har en helt unik smag af nødder og umami med et strejf af kantarel. Der er ingen synlige insekter, men rigtig mange næringsmæssige fordele inkl. protein, B12 og jern.

 

I får tilsendt en kasse med den lækre manna-fars* som bliver akkompagneret af
• Danmarks blødeste øko brioche boller fra Jalm & B
• Syltemester Rie Schimmell’s hemmelige eddike opskrift så vi kan lave vores egne syltede agurker
• Verdens måske mest anmelderroste øl med eller uden alkohol fra Mikkeller (1 styk per person)

Inden madkurset sender vi en simpel indkøbsliste på de friske råvarer til burgeren og forklarer hvad man ellers skal have gjort klar i køkkenet. *Farsen bliver tilsendt som granulat, så det kan holde sig til levering.

 

Tag din kollega, partner, ven/veninde, mor/far under armen og glæd jer til en sjov aften med en velsmagende og innovativ middag.

 

Skriv til [email protected] hvis du har spørgsmål om allergener.

Mere om folkene og råvarerne bag:

 

Om øllene fra Mikkeller
I kan vælge mellem Blow Out, en forfriskende og blød IPA og Drink’In the Sun, en American-style hvede ale med 0,3% ABV.

I 2006, da Mikkeller startede, var han en matematik- og fysiklærer, der begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær derhjemme i sit køkken i København. I dag eksporterer Mikkel Borg Bjergsø sit mikrobrygget øl til 40 forskellige lande og er internationalt anerkendt som en af de mest innovative og banebrydende bryggerier i verden.

 

Om Jalm & B
Jalm&B er et øko bageri i København, hvor mel og korn i bageriet kommer fra skandinaviske landmænd, og forskelligt spild og overskudsråvarer fra bl.a. ølproduktion integreres i nye surdejsbrød.

Jalm&B’s økologiske brioche burgerboller er lavet med smør fra Thise Mejeri, æg fra fritgående høns og mel fra Skåne.

 

Om Syltet
Syltet blev startet i 2017 af Rie Schimmell, og siden da har Rie produceret tonsvis af syltede grøntsager. Hos Syltet synes vi, at syltede grøntsager skal være sprøde, og vi bruger de bedste råvarer fra dygtige landmænd rundt omkring i hele landet. Med vores Eddikelage til Agurkesalat kan du lave en nem og velsmagende agurkesalat derhjemme. Vi har krydret eddiken med chili, dild og laurbær.

 

Om Wholi
Wholi’s vision er at skabe en mere bæredygtig madkultur ved at udvikle næringsrige og innovative fødevarer baseret på spiselige insekter. Spiselige insekter er nemlig en superfood af hel ny kaliber, det smager dejligt af nødder og umami, og så er insekter meget bæredygtige at producere.

I 1,5 år har vi udviklet på ”manna” et sundt og bæredygtigt alternativ til kød sammen med Teknologisk Institut. Vi har udviklet den første prototype som smager virkelig lækkert. Det er stadig bare et granulat, og det markedsfærdige produkt regner vi med at have lanceret i starter af næste år.

Leave a reply

Event info

28.maj 2020,
kl 17:30-19:30
Dansk
Åben for alle
150-420 DKK
Simpelt køkkenudstyr : skåle, stegepande, salt & peber, olie osv.
22. maj 2020 kl. 12:00

Arrangør

Wholi Foods ApS
31130775
wholifoods.com