Find din næste online oplevelse

Her finder du en liste over vores mest populære personale-arrangementer. Har du ønsker til andre former for online aktiviteter for dig og dine kollegaer eller venner, hjælper vi dig gerne med alt det praktiske fra planlægning til afvikling.

👉 Priser fra 350 DKK 👈

Populære online events

Fremtidens burger

m. Hey Planet

Invitér din personalegruppe på en bæredygtig madworkshop med Hey Planet.

 

Hver deltager får tilsendt Hey Planet’s innovative og smagfulde kød* og en simpel indkøbsliste til at lave sin egen burger. Gennem workshoppen vil I blive guidet i at lave en velsmagende burger af verdens første bæredygtige kød, og lære mere om, hvorfor en omlægning af vores kost er så vigtig for klimaet.

 

En anderledes oplevelse, som med garanti vil vække interesse hos dine miljøbevidste og nysgerrige kollegaer.

 

*Kødet ligner helt almindeligt hakkekød, er fuld af næring og god umamismag – det interessante er, at det er baseret på insektprotein og ærter.

Kaffesmagning

m. Ønsk

Invitér dine kollegaer til online kaffesmagning med kaffefirmaet ØNSK.

 

ØNSK importerer og rister udelukkende kaffe fra Nicaragua i Mellemamerika, og gør en dyd ud af at skabe gode og autentiske kaffeoplevelser. Til dette personale-event vil I blive guidet i, hvordan kaffen skal klargøres og få ny viden om kaffe.

 

Forud for arrangementet modtager I en pakke, hvori der indgår 6 forskellige smagspakker af kaffe fra forskellige landmænd i Nicaragua. Den perfekte oplevelse for kaffesøstre og brødre.

Ølsmagning m. People Like Us

Invitér dine kollegaer på en frisk online ølsmagning med bryggeriet People Like Us.

Til dette event fortæller grundlægger Lars Carlsen og brygger Rune Lindgreen om deres forskellige øl, smagsnoterne, den sociale bæredygtighed, der ligger bag People Like Us samt udviklingen af de enkelte øl.

I modtager en smagspakke bestående af forskellige øl, som leveres til alle deltageres hoveddør, inden eventet afholdes.

Barista-kursus

m. Ønsk

Deltag i et online barista-kursus sammen med ØNSK og resten af din organisation.

 

Til dette event lærer I at brygge lige så god kaffe derhjemme, som I får på storbyens bedste kaffebarer. Kurset dækker valg af bønner, kværning, dosering, tamping, tryk, brygning, skumning af mælk og latté art.

 

Inden eventet får I tilsendt en pakke med de nødvendige kaffebønner, som leveres til alle deltageres hoveddør.

*OBS! Kræver, at man har en espressomaskine til rådighed.

Cider-smagning med Æblerov og

People Like Us

Skal din organisation til online cidersmagning med bryggerierne People Like Us og Æblerov?

 

Til dette event deler stifterne af de to bryggerier, Lars og Morten, ud af deres viden om lækre cidere.

 

I modtager en smagspakke bestående af forskellige ciders, som leveres til alle deltageres hoveddør, inden eventet afholdes.

 

Under eventet skal I smage på og lære om de forskellige ciders.

Portvinssmagning m. GILA vinimport

Deltag i en eksklusiv online portvinsmagning med GILA Vinimport sammen med resten af din organisation.

 

Til dette event får din personalegruppe mulighed for at smage portvin fra Butler Nephew og Co., mens GILA Vinimport deler ud af deres viden om portvin samt fortæller en masse sjove historier. 

 

I modtager en smagspakke bestående af flere flasker portvin, som leveres til alle deltageres hoveddør, inden eventet afholdes.

 

For at få det optimale ud af smagningen, anbefaler Gila Vinimport lidt ost, pølse, paté samt chokolade som akkompagnement til portvinene.

Lad os skræddersy dit online event

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi  tilbyder både køreklare koncepter og skræddersyede online events. Kontakt Events Online og lad os skræddersy jeres helt unikke firmajulefrokost, ølsmagning, nytårskur, fredagsbar, temafest, personalefest, undervisning, kickoff møde, koncert eller noget helt tiende... You name it, we do it. Både globalt og lokalt.

powered by
Ticketbutler wink green.gif
Events Online
Raffinaderivej 10, 2300 KBH S
+45 89 80 12 80
Find og følg os
  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon