fbpx

Gaven til manden der har alt

Gave til manden der har alt

Hvad giver man manden der har alt?

Synes du også det er svært at finde gaven til manden der har alt? Så er der god grund til at kigge hos Events Online. Vi har nemlig masser af oplevelsesgaver, som manden der har alt med garanti vil blive glad for. Uanset om det skal være en oplevelse for 2 eller du blot vil forkæle ham med en oplevelsesgave kun for ham. Giv en online oplevelse som vil blive værdsat og husket.

Giv en oplevelse

Træt af at give strømper og underbukser? Det kan være svært at finde en god gave til manden der har alt. Oplevelsesgaven er udfordret af corona-krisen fordi man er begrænset i at omgås andre. Men hos Events Online finder du med sikkerhed en god online oplevelsesgave som man aktivt kan deltage i hjemmefra. Skal det være en ølsmagning, vinsmagning eller måske et kursus til at bygge sin egen robot?  Find udvalget af sjove gave-oplevelser lige her.

Online oplevelsesgave
Hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer det?

Events Online’s koncept er super simpelt. Uanset om du køber en billet til en online oplevelse som gave eller til dig selv, modtager du et link inden eventet eller workshoppen starter. Når du har modtaget det er du klar til at live streame det hele og deltage aktivt hjemmefra. 

Hvis eventet kræver et fysisk produkt for deltagelse – f.eks. øl til en øl smagning, vin til en vinsmagning, mel til et bagekursus osv. Modtager du remiderne, leveret til din hoveddør, inden eventet starter.

Så let er det at deltage i et event #sammenhverforsig ❤️