fbpx

Markedsføring af online events

Markedsføring af online event

Derfor skal du markedsføre dit online event

Events Online hjælper med markedsføre dine online events, men da ingen kender din målgruppe bedre end dig, er det vigtigt at du også selv markedsfører dine events.

Benyt de kanaler du gør brug af i forvejen, og hvor din målgruppe befinder sig. Det kan fx være på Facebook, Instagram, Linkedin – eller måske har du allerede samlet en masse kontakter til at markedsføre dine online events gennem nyhedsbreve. 

Du behøver ikke at være en haj til markedsføring for at give dig i kast med dette. Bare vær dig selv, prøv forskellige metoder af og find det der passer dig bedst.

Gratis tips til din markedsføring

Er du i tvivl om hvor du skal starte, har vi samlet en gratis e-bog fyldt med tips og tricks. Du behøver ikke følge den slavisk, men brug den i stedet som inspiration. Vælg og vrag mellem et bredt udvalg af idéer og markedsførings-værktøjer, som du kan bruge til at sælge flere billetter. Få f.eks. inspiration til hvordan du optimerer dit SoMe content, udvælger hashtags eller hvordan du bedst muligt udvælger de ”rigtige” markedsføringskanaler til netop dit event.

 

Tips og Tricks til markedsføring og events
Skal du bruge hjælp?

Er du stadig i tvivl?

Har du brug for hjælp eller bare nogen til at sparre med, når det gælder markedsføring af dit online event, er du altid velkommen til at tage kontakt til Events Online. Vi har års erfaring fra event-branchen og vil med glæde hjælpe dig på vej til succes med dit online event.