Om Events Online

Hvad er visionen, hvordan blev konceptet til og hvem er folkene bag? Her kan du blive klogere på Events Online - online oplevelser for personaleforeninger og virksomheder.

Find online oplevelser
Events_Online_ticketbutler_team.jpg
raisedhands.png

Hvad er Events Online

Events Onlines koncept for online medlems- og personale-arrangementer er super simpelt:

 

Vi hjælper dig med at afholde online aktiviteter, så du kan opretholde dine medarbejders og medlemmers trivsel i disse corona-tider, hvor mange arbejder hjemmefra og de normale aktiviteter i foreninger, mm. udskydes eller aflyses.

Hele eventet foregår online, og dine medarbejdere eller medlemmer live-streamer hver især eventet hjemmefra. I deltager aktivt sammen fra hver jeres del af Danmark eller verden, og kan sideløbende kommunikere med hinanden via den valgte online platform.

 

Du finder en række af events for organisationer her, men vi tilbyder også skræddersyede events, hvis du allerede har en bestemt idé til et online event for din organisation.

baby.png

Events Online Bliver født

Idéen om Online Events blev grundlagt under corona-krisen i 2020 for at hjælpe organisationer med at bringe deres medlemmer sammen og samtidig undgå smittespredning.

Events Online hjælper således organisationer med at bibeholde den sociale interaktion, som ellers har været udfordret under COVID-19. Vi har gjort det nemt for virksomheder og foreninger at afholde events for deres ansatte og medlemmer.

 

Det eneste, man som virksomhed eller organisation skal gøre, er at fastsætte en dato og enten vælge et færdigt event eller bede os skræddersy ét, og så tager vi os af alt det praktiske.

help.png

Hvorfor Virtuelle events?

Der er flere grunde til at afholde et virtuelt event – udover at det naturligvis er corona-venligt. Online events:

  1. er tidsbesparende.

  2. har færre rejseomkostninger.

  3. er i gennemsnit 75% billigere end fysiske events – alt, man skal bruge, er en bærbar computer eller mobil samt en internetforbindelse.

  4. er meget mere bæredygtige end fysiske events (tænk mindre madspild, affald, CO2, mm).

  5. er mere inkluderende, da flere kan deltage uanset sygdom, handicap, lokation, mm.

  6. kan med forskellige virkemidler være både interaktive og inkluderende.

  7. kan holde sammen på medarbejdere, foreningsmedlemmer, osv.

  8. muliggør deltagelse af eventuelle børn, partnere, roomies, kæledyr, mm.

  9. er et godt alternativ til at fastholde dine måske allerede planlagte begivenheder.

lightning.png

Powered by Ticketbutler

Events Online er udviklet og drevet af event- og billetsystemet Ticketbutler, som gentagende gange har udfordret og innoveret event-industrien. Særligt har de skildt sig ud med missionen om at gøre event-industrien mere bæredygtig.

Når du benytter Events Online, har du samtidig mulighed for, at samle tilmeldinger til dit arrangement gennem Ticketbutlers simple og unikke billetsystem - selvfølgelig ganske gratis.

Besøg Ticketbutler her.

Mange års erfaring

Ingen arrangementer er for store, for små eller for internationale. Events Online har nemlig mange års erfaring i eventbranchen og har afholdt adskillige succesfulde online arrangementer. Derfor kan du trygt overlade planlægning af enten hele eller dele af dit event til os.

Vi kan designe eventet efter behov, og leverer gerne en komplet pakke præcis, som I ønsker det. Vi kan også levere et koordineret indslag til jeres event eller blot hjælpe jer med markedsføringen af det. Ja, mulighederne er mange, så det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt Events Online