fbpx

Populære online personale-arrangementer

Populære online personale-arrangementer

Her finder du en liste over vores mest populære personale-arrangementer.
Har du ønsker til andre former for online aktiviteter for dig og dine kollegaer, så kontakt os gerne.
Vi hjælper dig med alt det praktiske fra planlægning til afvikling.

Fremtidens Burger med Wholi

Invitér din personalegruppe på en bæredygtig madworkshop med Wholi. Hver deltager får tilsendt ingredienser til at lave sin egen burger, som blandt andet består af Wholi’s næringsrige, superfood-bøf af spiselige insekter. Gennem workshoppen vil i blive guidet i at lave en velsmagende “fremtids” burger, og lære mere om Wholi’s bæredygtigheds-principer. En anderledes oplevelse som med garanti vil vække interesse hos dine miljøbevidste og nysgerrige kollegaer. 

 

Ønsk kaffesmagning

Invitér dine kollegaer til online kaffesmagning med kaffefirmaet ØNSK. ØNSK importerer og rister udelukkende kaffe fra Nicaragua i Mellemamerika og gør en dyd ud af at skabe gode og autentiske kaffeoplevelser. Til dette personale-event vil I blive guidet i hvordan kaffen skal klargøres og få ny viden om kaffe. Forud for arrangementet modtager I en pakke hvori der indgår 6 forskellige smagspakker af kaffe fra forskellige landmænd i Nicargua. Den perfekte oplevelse for kaffesøstre og brødre.

Ønsk Barista kursus

Deltag i et online barista-kursus sammen med ØNSK og resten af din organisation. Til dette event lærer I at brygge lige så god kaffe derhjemme, som I får på storbyens bedste kaffebarer. Kurset dækker valg af bønner, kværning, dosering, tamping, tryk, brygning, skumning af mælk og latté art. Inden eventet får I tilsendt en pakke med de nødvendige kaffebønner, som leveres til alle deltageres hoveddør.

People Like Us Ølsmagning

Invitér dine kollegaer på en frisk online ølsmagning med bryggeriet People Like Us. Til dette event fortæller grundlægger Lars Carlsen og brygger Rune Lindgreen om deres forskellige øl, smagsnoterne og den sociale bæredygtighed der ligger bag People Like Us samt udviklingen af de enkelte øl. I modtager en smagspakke bestående af forskellige øl, som leveres til alle deltageres hoveddør inden eventet afholdes.

 

People Like Us Cidersmagning

Skal din organisation til online cider- og øl-smagning med bryggeriet People Like Us? Til dette event deler People Like Us ud af deres viden om lækre øl og cidere. I modtager en smagspakke bestående af forskellige ciders og øl, som leveres til alle deltageres hoveddør inden eventet afholdes. Under eventet skal i smage på og lære om de forskellige øl og ciders, og høre om det sociale bæredygtigheds-princip som People Like Us bygger på.

.

Byg dine egen robot – workshop

Deltag i en online workshop hvor I lærer at bygge jeres egen “Er det fredag?”-robot sammen med robot-eksperterne Sofus og Christine fra DTU. Til dette event lærer I at benytte teknologien “Arduino”, som er nem at komme i gang med og ikke kræver erfaring. Dette er et event for organisationer, som syntes det er fedt at nørde med teknologi og godt kan lide at deltage i mere hands-on events. Inden workshoppen får I tilsendt alt hvad I skal bruge til workshoppen og “Er det fredag?”-boksen. I skal selv sørge for en computer (Windows, Mac eller Linux) og en stjerneskruetrækker.

Gila Portvinssmagning

Deltag i en eksklusiv online portvinsmagning med GILA Vinimport sammen med resten af din organisation. Til dette event får din personale-gruppe mulighed for at smage portvin fra Butler Nephew og Co, mens GILA Vinimport deler ud af deres viden om portvin. I modtager en smagspakke bestående af flere flasker portvin, som leveres til alle deltageres hoveddør inden eventet afholdes. For at få det optimale ud af smagningen, anbefaler Gila Vinimport lidt ost, pølse, paté, samt chokolade som akkompagnement til portvinene.

Kontak os